
Profil és beállítások
A tétel "eladott"-ként jelenik meg
- Help Center
- Fiók / Általános beállítások
- Profil és beállítások
- A tétel "eladott"-ként jelenik meg
A tétel "eladott"-ként jelenik meg
Az „eladva” megjelölésű tétel már nem rendelhető meg. Ha egy hirdetés véletlenül eladva jelenik meg, vagy hasonló terméket szeretne újra eladni, létrehozhat egy új hirdetést, vagy újra feltehet egyet a Hirdetésarchívumból.